Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Periscope Lens: draai je lens 90 graden

Geschreven door
Geplaatst op23 februari 2014, 15:45 CategorieSmartphones

Wel eens geprobeerd om met je smartphone ergens stiekem een foto van te maken? Grote kans dat mensen je doorhadden, omdat het best wel opvalt. De Periscope Lens is een speciaal opzetstukje voor je lens waarmee je ongemerkt een foto kunt maken met je smartphone.

Periscope Lens

In de Periscope Lens zitten namelijk een paar spiegeltjes die het licht dat in de lens komt een hoek om laten gaan. Daardoor kun je je smartphone plat houden, maar maak je toch een foto van iets.

Magneet

De Periscope Lens is een grote accessoire. Om te voorkomen dat je telefoon niet meer in je broekzak past kun je de Periscope Lens na gebruik weer van je telefoon afhalen. De Periscope Lens bevestig je namelijk via een magneetstripje die je om de lens van je smartphone plakt. Zo kun je snel de Periscope Lens op je telefoon zetten als je hem nodig hebt, en na gebruik er weer af halen.

Stabiele foto’s

In plaats van stiekem foto’s maken kun je de Periscope Lens ook gebruiken om stabiel foto’s te maken zonder een statief. Je telefoon kan door de Periscope Lens namelijk liggen om een foto te maken. Leg hem bijvoorbeeld op een muurtje of een tafeltje, gebruik de knoppen aan de zijkant van je telefoon om een foto te maken en voila, je hebt een stabiele, niet bewogen foto.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.