Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Onderwater voortbewegen met de Bladefish 5000

Geschreven door
Geplaatst op2 februari 2014, 15:30 CategorieVideos

Als je van snorkelen of duiken houdt, dan is de Bladefish 5000 echt wat voor jou. De Bladefish is een ‘seascooter’ die voor jou al het werk doet, zodat je niet hoeft te zwemmen. De Bladefish 5000 lijkt op een grote ventilator, en hij werkt precies hetzelfde.

Bladefish 5000 propellor

De propellor in de Bladefish werkt namelijk hetzelfde als hoe een ventilator lucht in beweging brengt of zoals een schroef van een schip het schip laat bewegen. Je pakt de Bladefish 5000 vast met beide handen, en met een hand kun je de snelheid bepalden. De Bladefish 5000 kan een snelheid behalen tot 5.25 kilometer per uur, zodat je op een mooi tempo van al het moois onder water kunt genieten.

Batterijen

De Bladefish 5000 werkt op batterijen en je kunt hem met een volle accu 70 tot 120 minuten gebruiken. Via een batterij-meter zie je wanneer de batterijen bijna leeg zijn en of je dus al omhoog moet komen om de batterijen op te laden.

Polycarbonaat

De Bladefish 5000 is gemaakt van polycarbonaat, zodat hij licht is, namelijk maar 4.9 kilo. Zeker onder water heb je nauwelijks door dat hij er is. De Bladefish 5000 is verkrijgbaar voor €800, maar er zijn ook goedkopere modellen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.