Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Met de Logitech Powershell Controller + Battery kun je overal gamen

Geschreven door
Geplaatst op6 februari 2014, 16:44 CategorieGaming

Vergeleken met de verkrijgbare games op het Playstation, Xbox of Wii platform is de iPhone de ultieme game-console. Er zijn honderdduizenden apps beschikbaar, en grote titels zoals FiFa ’14 en Grand Theft Auto ontbreken niet. Er is echter een probleem: de besturing. Het touchscreen leent zich nou eenmaal niet voor het spelen van games.

Logitech Powershell Controller + Battery

De Logitech Powershell Controller + Battery belooft dat probleem op te lossen, en meer. Het apparaat is een soort uitgerekte case, met aan beide zijkanten de bekende knoppen van game-consoles. Zo hoef je het scherm niet meer aan te raken, en hoef je niet aan een nieuwe manier van besturing te wennen, omdat alles hetzelfde is zoals de Playstation of Xbox.

Batterij

Naast contoler is de Logitech Powershell Controller + Battery ook een batterij. Gamen kan flink wat batterij kosten, zeker de nieuwste 3D-games zoals Fifa en Minecraft. De batterij van de Logitech Powershell Controller + Battery is een 1500mAh batterij zodat je nog een paar uur kunt door spelen.

Aansluitingen

Door het slimme ontwerp zijn alle knoppen van je iPhone nog bereikbaar. Alleen de standaard poort voor je koptelefoon is niet meer bereikbaar, dus is er een poort in de case zodat je deze toch kunt bereiken. Via Bluetooth kun je de Logitech Powershell Controller + Battery met een iPad verbinden, zodat je een nog groter scherm tot je beschikking hebt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.