Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Liger Shower Speaker is een waterdichte speaker voor onder de douche

Geschreven door
Geplaatst op27 februari 2014, 20:04 CategorieHuis en inrichting

Zingen onder de douche, wie heeft het niet gedaan? Het lijkt wel alsof alles onder de douche beter klinkt. Misschien komt dat wel door de echo. Als je een echte muziek freak bent en het idee van muziek luisteren (en wellicht meezingen) onder de douche je wel aanstaat, dan is de Liger Shower Speaker echt wat voor jou.

Liger Shower Speaker

De Liger Shower Speaker is namelijk zoals de naam al doet vermoeden een speaker voor onder de douche. Zodra je hem in je douche bevestigd hebt kun je hem gebruiken. Je kunt natuurlijk geen telefoon in de douche hebben, dus verbinding met een kabel is via de Liger Shower Speaker niet mogelijk. In plaats daarvan verbindt de speaker draadloos met je telefoon via Bluetooth, zodat je niet hoeft te vrezen voor het leven van je telefoon.

Batterij

De Liger Shower Speaker werkt op batterijen, dus je hoeft ook geen stopcontact in de buurt te hebben. Op een volle batterij werkt de Liger Shower Speaker ongeveer 6 uur. Als de batterij leeg is kun je hem gewoon opladen, je hoeft de batterij niet te vervangen.

Draadloze besturing

Ook handig van de Liger Shower Speaker: er zit een microfoontje in. Zo kun je je telefoon draadloos besturen via bijvoorbeeld Siri en Google Now. Ook kun je dankzij het microfoontje bellen terwijl je onder de douche staat.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.