Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Durr: horloge zonder klok dat elke 5 minuten trilt

Geschreven door
Geplaatst op10 februari 2014, 16:31 CategorieOpvallend

Horloges komen in alle soorten en maten maar dit horloge is toch wel apart. Deze versie beschikt namelijk niet over wijzers en een wijzerplaat maar een blanco voorzijde. Wel trilt het horloge elke vijf minuten.

Het idee achter deze accessoire is dat veel mensen geen besef van tijd meer hebben en de dag voorbij is voordat we het weten. Het durr horloge is ontwikkeld om onze perceptie van tijd te veranderen, simpelweg door elke vijf minuten te trillen. Zonder je de tijd de vertellen en door elke vijf minuten aandacht te trekken kom je volgens de bedenkers in een ritme terecht waarmee je een nieuwe perceptie van de tijd krijgt.

Durr-watch

Hoewel het een interessant concept is, is het nut van dit horloge natuurlijk minimaal. Er moet echter wel 120 dollar voor neergelegd worden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.