Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Dit enorme keyboard is speciaal ontwikkeld voor Photoshop-gebruikers

Geschreven door
Geplaatst op11 februari 2014, 17:15 CategorieComputers

Als jij iemand bent die de hele dag niks anders doet dan creatief zijn in Photoshop dan is dit het ideale keyboard voor je. Het is een enorm groot keyboard maar bevat wel alle toetsen zodat je sneller kunt werken.

Photoshop staat bekend om de grote hoeveelheid functies en opties, maar voor elke functie moet een combinatie van toetsen gebruikt worden of je moet op zoek met de muis. Het Shortcut-S keyboard moet hier verandering in brengen.

Dit keyboard laat je ten alle tijden één hand op de muis en één hand op het keyboard houden. Het bord beschikt over 319 toetsen, waarvan er 299 hardcoded zijn en 20 door de gebruiker aan een functie toe te wijzen zijn. Er is een speciale overlay voor Photoshop gemaakt maar het bedrijf zegt ook na te denken over een variant voor onder andere Illustrator en Final Cut.

Voor een bedrag van 89 dollar kun je in het project investeren en je eigen keyboard laten opsturen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.