Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Bassjump 2 subwoofer: beter geluid uit je laptop

Geschreven door
Geplaatst op24 februari 2014, 17:35 CategorieComputers

Hartstikke leuk dat laptops steeds dunner en lichter worden zodat we ze makkelijker mee kunnen nemen, maar het heeft wel een paar nadelen. Zo wordt er op de batterij bespaard waardoor je minder lang door kunt werken zonder oplader en wordt de kwaliteit van de ingebouwde speakers steeds minder. Door ruimtegebrek worden de speakers kleiner, en daardoor klinken ze doffer en is het volume minder.

Bassjump 2 subwoofer

Twelve South, het bedrijf achter onder andere de BookBook Wallet heeft sinds kort de Bassjump 2 subwoofer uitgebracht. De Bassjump 2 subwoofer is een extra speaker voor de dunne Apple laptops zoals de Macbook Air en de Macbook Pro Retina. Deze laptops worden steeds dunner, met alle gevolgen van dien voor de geluidskwaliteit.

USB

De Bassjump 2 subwoofer is een klein kastje met een subwoofer erin. Via een USB-kabel sluit je hem aan op je Macbook Air of Pro. Via deze kabel wordt zowel de stroom als het geluid geleverd.

Laptop speakers

Een speaker is echter niet genoeg om goed geluid te produceren, en dat weten ze ook bij Twelve South. In plaats van vervanger van de speakers in je laptop is de Bassjump 2 subwoofer daarom een aanvulling. De standaard speakers in je laptop worden nog steeds gebruikt, de Bassjump 2 subwoofer geeft het geluid wat extra pit.

De Bassjump 2 subwoofer is verkrijgbaar vanaf omgerekend ongeveer 65 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.