Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Alleen schieten met de Smart System iP1 met het bijbehorende horloge

Geschreven door
Geplaatst op26 februari 2014, 19:42 CategorieOpvallend

In Amerika is het bezitten van vuurwapens legaal, mits je er een vergunning voor hebt. Er gaan stemmen op om deze wet op te heffen en vuurwapens te verbieden, vooral omdat er zoveel ongelukken met vuurwapens zijn. Door een sterke vuurwapenlobby in Amerika is het echter niet denkbaar dat dat binnenkort zal gebeuren.

Smart System iP1

Daarom moet op andere manieren het aantal ongelukken teruggedrongen worden. Een van die manieren is het Smart System iP1 pistool. Dit pistool, dat al een aantal jaar in Duitsland te koop is, is sinds kort verkrijgbaar in de Amerikaanse staat California.

Horloge in de buurt

Het Smart System iP1 pistool werkt net als elk ander pistool, maar met een extra voorwaarde. Je kunt namelijk pas schieten als een kleine antenne in de buurt is. Deze antenne, verstopt in een horloge zorgt ervoor dat je alleen kunt schieten als je het horloge omhebt. Als het horloge dicht genoeg in de buurt is ontgrendelt het pistool, anders blijft er een rood lampje branden en kun je dus niet schieten.

Smart System iP1 geactiveerd

Ongelukken

Op deze manier hopen de makers van het Smart System iP1 pistool, Armatix, het aantal ongelukken met vuurwapens terug te dringen. Hierdoor kan een kind dat aan het spelen is het geweer niet af laten gaan. Ook als het Smart System iP1 pistool gestolen wordt is het pistool onbruikbaar, het horloge is immers niet in de buurt.

De Smart System iP1 is te koop in California vanaf 1399 dollar. Je moet er echter wel het horloge bij kopen voor 399 dollar.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.