Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Toasty Mug: Warme kop soep en warme handen

Geschreven door
Geplaatst op14 januari 2014, 17:45 CategorieDesign

Leg de handschoenen maar weg want deze winter heb je genoeg aan de Toasty Mug. Deze kop zorgt door zijn opvallende design voor een heerlijk warme soep en heerlijk verwarmde handen.

Op het eerste gezicht is de Toasty Mug puur een apart design-object maar de holle kamers waar je handen ingestoken moeten worden hebben ook daadwerkelijk een functie. Volgens de makers biedt deze opvallende kop altijd warme handen wanneer je een kop koffie of soep drinkt.

Toasty-mug-kop-2

De makers geven aan dat het niet hetzelfde is als je handen om een normale kop houden omdat dan niet je hele hand verwarmd wordt. Echter maakt het ook niet uit want de Toasty Mug is voorlopig alleen een concept.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.