Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Rite In the Rain notitieboek maakt schrijven in de regen mogelijk

Geschreven door
Geplaatst op3 januari 2014, 17:32 CategorieHandig

Nederland mag toch wel omschreven worden als een nat land. Het regent immers vaker dan ons lief is. Voor diegenen die toch graag buiten zijn en zelfs in de regen wat willen krabbelen in hun notitieboek is er de Rite In The Rain.

De Rite In The Rain is een notitieboek of blok dat volledige waterbestendig is en dus zelfs in de regen gebruikt kan worden. Niet alleen de buitenzijde kan tegen water, ook het papier waarop je schrijft.

Het notitieboek is ideaal voor diegenen die van de regen houden maar ook voor diegenen die last van klamme handen hebben of nogal eens een glas drinken omgooien. De notitieboeken komen in verschillende soorten en maten en zijn via deze website te bestellen. Je moet er echter wel een all-weather pen bij kopen om te kunnen schrijven.

  • Delen:

Reacties

  1. Johanna
    07 januari, 2014 om 16:49

    Wilde het via de site bestellen, maar voor particulier niet te doen, nogal hoge shipping kosten. Waar in NL, Europa te koop?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.