Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

ReelKlip: Nooit meer je smartphone laten vallen

Geschreven door
Geplaatst op20 januari 2014, 16:43 CategorieSmartphones

Er zijn smartphones die tegen een stootje kunnen maar het gros van de mobiele telefoons overleeft een val vanaf oorhoogte niet. Om je smartphone ten alle tijden te beschermen tegen vallen is de ReelKlip ontwikkeld.

De ReelKlip is een beveiligingssysteem voor je smartphone dat, in tegenstelling tot veel andere systemen, niet in de weg zit en eenvoudig te gebruiken is. Het is een discreet systeem dat zorgt dat je smartphone altijd middels een elastische kabel aan een broekclip verbonden zit. Wanneer de telefoon uit je broek/jas valt of uit je hand gestoten wordt raakt deze nooit de grond.

Door het lichte gewicht en de hoogwaardige materialen is de ReelKlip volgens de makers de ideale accessoire voor de bescherming van je smartphone. De accessoire kan via een investering op Kickstarter veiliggesteld worden voor 17 dollar.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.