Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Power Pillow: comfortabel bankhangen en je gadgets opladen

Geschreven door
Geplaatst op13 januari 2014, 16:11 CategorieHandig

Veel mensen gebruiken hun smartphone of tablet terwijl ze op de bank of in bed liggen. In deze comfortabele positie is het vaak lastig je gadgets op te laden door te korte kabels en lastig geplaatste stopcontacten. Gelukkig is er een oplossing in de vorm van de Power Pillow.

De Power Pillow is een normaal kussen met een ingebouwde batterij waarmee je smartphone of tablet terwijl je comfortabel ligt opgeladen kan worden. Het enige wat je hoeft te doen is je gadget koppelen aan het ingebouwde batterijsysteem. Standaard komt het kussen met een 12.000mAh batterij maar deze kun je vervangen met een eigen batterij mocht je dit willen.

De Power Pillow is momenteel een project op Kickstarter waarin je kunt investeren voor een bedrag van 79 dollar. Voor dit bedrag krijg je er ook een thuis gestuurd.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.