Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Met het NeuroOn slaapmasker heb je nog maar 2 uur slaap per dag nodig

Geschreven door
Geplaatst op15 januari 2014, 15:52 CategorieHandig

Er zijn al verschillende apps die beweren je op het juiste moment wakker te maken zodat je goed uitgerust bent maar de NeuroOn gaat een stap verder. Met dit slaapmasker zou je een 2 uur slapen per dag genoeg hebben of, anders gezegd, een hele dag aan je week kunnen toevoegen.

Het NeuroOn slaapmasker is een masker dat je op doet tijdens het slapen en wat middels sensoren ‘ziet’ in welke fase van de slaap je verkeert. Door naar de polyfasische slaappatronen, de spieren in je gezicht en de bewegingen van je ogen te kijken weet het apparaat wat het juiste moment is om wakker te worden. Met de meegeleverde app kun je ook je eigen slaappatroon bekijken en aan de hand hiervan het masker instellen zoals je wilt.

Volgens de makers heb je met een paar uur slaap die je verspreidt over de dag voldoende om uitgerust de dag door te kunnen komen. Ook voor diegenen die hun normale slaappatroon willen behouden zou het masker ideaal zijn omdat je door het gebruik van licht natuurlijk wakker gemaakt wordt op het moment dat je hersenactiviteit hiervoor optimaal is. Het masker helpt je zelfs wanneer je moeite hebt om in slaap te vallen, ook weer middels onder andere subtiele licht-input. In onderstaande video worden alle mogelijkheden van het masker getoond.

Het NeuroOn slaapmasker was een project op Kickstarter maar heeft onlangs het doel bereikt en zal dus op korte termijn op de markt verschijnen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.