Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Keecker: Een robot-butler voor home entertainment

Geschreven door
Geplaatst op13 januari 2014, 15:33 CategorieHome cinema

Een robot als butler in huis? Dat klinkt natuurlijk als toekomstmuziek maar wel iets waar we naar uitkijken. Het is zelfs al mogelijk want met de Keecker haal je een robot-butler voor home entertainment in huis.

De Keecker is een R2D2-achtige robot die je stilletjes door het huis volgt en het middelpunt voor al je home entertainment zaken is. Het kleine gevaarte is een video-projector, synchroniseert met je smartphone, kan muziek afspelen en kan zelfs je e-mails checken.

De robot is compleet draadloos, ziet er futuristisch uit en kan met een volle lading een week lang vooruit zonder dat je er naar hoeft om te kijken. Wanneer je iets geporjecteerd wilt hebben, bijvoorbeeld een tv-programma of een video van je smartphone, geef je de Keecker een commando en wordt het gewenste beeld op de muur getoond.

De Keecker wordt binnenkort als crowdfunding-project op Kickstarter gelanceerd en moet uiteindelijk tussen de 4.000 en 5.000 dollar gaan kosten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.