Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Ice Ball Flavor-It: Water met een fruitsmaakje

Geschreven door
Geplaatst op16 januari 2014, 16:48 CategorieVerzorging

In alle sapjes die we tegenwoordig in de winkel vinden zitten kilo’s suiker maar water is ook maar water. De ideale oplossing is de Ice Ball Flavor-It. Hiermee geef je ‘saai’ water een fruitsmaakje mee.

De Ice Ball Flavor-It is een fles met daarin een bal met ijs. Deze bal vul je van te voren met een stuk van je favoriete fruit en met voldoende water. Wanneer deze een aantal uur in de vriezer heeft gelegen vul je de fles met water en voeg je hier de bal met ijs en je stuk fruit aan toe.

Ice-ball-flavot-it-2

Volgens de makers resulteert dit in een gezond en verkoelend drankje met een heerlijk fruitsmaakje. De Ice Ball Flavor-It kan hier besteld worden voor 18 Amerikaanse dollars.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.