Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

EasyBreath masker maakt snorkelen comfortabeler

Geschreven door
Geplaatst op30 januari 2014, 16:40 CategorieVideos

Voor snorkelen hoef je al niet gestudeerd te hebben maar ik kan me voorstellen dat het ademhalen door een ‘rietje’ niet voor iedereen ideaal is. Speciaal voor deze mensen is het EasyBreath snorkelmasker ontwikkeld.

Het EasyBreath masker maakt het volgens de makers een stuk aangenamer om onder water te snorkelen. Het principe blijft onveranderd maar door het gebruik van een compleet masker in plaats van een mondstuk heb je niet meer te maken met problemen als een beslagen bril, zout water in je mond en een beperkt zicht.

Je kunt normaal ademhalen, zoals je dat ook boven water zou doen en door een dubbele toevoer van lucht blijft het venster vrij van vocht. Daarbij is het masker groot genoeg om 180 graden om je heen te kunnen kijken. Het EasyBreath masker kan vanaf komende lente gekocht worden voor 40 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.