Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

All Dock: Universeel oplaadstation voor al je smartphones en tablets

Geschreven door
Geplaatst op13 januari 2014, 16:21 CategorieSmartphones

Wat moeten we tegenwoordig nog zonder smartphone en tablet? Sommigen hebben er zelfs meerdere in huis. Deze moeten allemaal natuurlijk opgeladen worden en speciaal daarvoor is het All Dock ontwikkeld.

Het All Dock is een universeel oplaadstation voor al je smartphones en tablets. Je kunt in dit dock meerdere smartphones en tablets plaatsen, en volgens de fabrikant is het dock compatibel met toestellen van onder meer Apple, Android, Samsung, Sony, HTC, Kindle, Nokia, en Huawei.

Het dock is uitgerust met een capaciteit van 2.400mAh per USB-poort waardoor je smartphone of tablet binnen zestig minuten tot 80 procent opgeladen moet zijn. Het dock is compatibel met de meest voorkomende connectoren, waaronder Lightning, 30-pin en microUSB, en er komt ook een versie met actieve USB-hubs.

Het oplaadstation is momenteek een Kickstarterproject waarin je kunt investeren voor een bedrag van 59 dollar. Hiervoor krijg je er ook een thuis gestuurd.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.