Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

De SolarCooler houdt je drankjes koel middels zonne-energie

Geschreven door
Geplaatst op28 januari 2014, 14:58 CategorieVideos

Hoewel de winter nog moet aanbreken in Nederland kijken we alweer uit naar de zomer. Die heerlijke lange dagen aan zee met een koud drankje in de hand. Een koelbox kan dan niet ontbreken maar ook daarin blijven drankjes niet eeuwig koud. De SolarCooler is hiervoor de oplossing.

De SolarCooler is simpelweg een koelbox met ingebouwde zonnepanelen die je warme drankjes koelen en koude drankjes op temperatuur houden middels zonne-energie. Dat is echter niet alles want volgens de makers kun je er zelfs een speaker op aansluiten of je smartphone mee opladen.

Deze mag dus niet ontbreken in de zomervakantie van 2014. Je moet er echter wel flink voor betalen want de adviesprijs bedraagt 1.200 dollar. Als je nu investeert kun je er een kopen voor 950 dollar.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.