Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

BarCode: 24 uur apps ontwikkelen in de gevangenis (advertorial)

Geschreven door
Geplaatst op14 januari 2014, 12:39 CategorieVideos

Heb jij een app voor Android of iOS ontwikkeld en zie je deze ook graag voor Windows 8 of Windows Phone zien verschijnen? Dan heeft Microsoft de ultieme uitdaging voor je. Zet jezelf samen met Microsoft en een grote groep ontwikkelaars vast in de cel en ga samen aan de slag!  Toegang is gratis en deelnemers kunnen zich inschrijven op www.24barcode.nl.

24 uur lang apps porten

Microsoft organiseert op 7 en 8 februari BarCode, een evenement dat plaatsvindt in de oude gevangenis aan de Rotterdamse Noordsingel. 24 uur lang worden ontwikkelaars samen met experts van de softwaregigant ‘vastgezet’ om samen aan het porten van Android en iOS apps naar Windows 8 of Windows Phone te werken.

Alle ontwikkelaars die aanwezig zijn worden ondersteund door experts van Microsoft en krijgen advies op maar over het porten van apps. Daarnaast kun je deelnemen aan verschillende interessante sessies en er is zelfs tijd voor ontspanning in de Xbox-cel.

Niet alleen wordt er aandacht besteed aan de technische kant van het ontwikkelen van apps, ook krijg je advies over het in de markt zetten van een app. Om je helemaal op de apps te kunnen richten zorgt Microsoft natuurlijk voor een hapje en een drankje. Deelnemers moeten zelf een slaapzak en laptop met juiste programma’s meenemen.

Schrijf je in voor BarCode!

BarCode start op 7 februari om 19.00 uur, eindigt 8 februari om 19.00 uur en vindt plaats aan de Noordsingel 115 te Rotterdam waar parkeren gratis is. Voor meer informatie en voor het inschrijfformulier kun je terecht op de speciale BarCode website.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.