Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Tail Lights: led-verlichting voor paarden

Geschreven door
Geplaatst op3 december 2013, 17:20 CategorieDieren

Deze gadget is voor een beperkte doelgroep, maar mocht je vaak paardrijden en het liefst wanneer het aardig donker begint te worden, dan zijn de Tail Lights wellicht interessant.

De Tail Lights is een strip led-lampjes die aan de staart van een paard gekoppeld worden en je laten opvallen in het donker. Het doel van de led-verlichting is volgens de maker dan ook het zichtbaar maken van zowel paard als ruiter. De natuurlijke bewegingen van de staart worden volgens de maker niet beïnvloed en een compacte batterij kan in de zadeltas meegedragen worden.

Hoewel we in Nederland niet met z’n allen met het paard naar het werk gaan komt deze led-verlichting voor paarden vast voor sommigen van pas, zeker wanneer we kijken naar de alsmaar stijgende benzineprijzen. Bij interesse kun je hier in het project investeren.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.