Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Spike Away: Altijd voldoende ruimte in een drukke trein of bus

Geschreven door
Geplaatst op4 december 2013, 17:44 CategorieKleding

Het openbaar vervoer is ideaal wanneer je snel van A naar B moet komen maar het kan er nog wel eens druk zijn. Als je toch graag je persoonlijke ruimte behoudt dan is de Spike Away ideaal.

De Spike Away is, zoals de naam al doet vermoeden, een vest met ‘spikes’. Het vest is ontworpen door designstudent Siew Ming Sheng uit Singapore en moet anderen in de bus of trein aanmoedigen je wat ruimte te geven. De spikes zijn echter ongevaarlijk en het gaat volgens Siew Ming Sheng dan ook vooral om het idee van het bewaken van je persoonlijke ruimte.

Spike-Away-vest-2

Als iedereen een dergelijk vest zou dragen gaat het hele principe van het openbaar vervoer er natuurlijk aan want met zoveel persoonlijke ruimte is er nauwelijks meer ruimte. Gelukkig is dit vest dan ook puur een concept en zijn er geen plannen voor productie.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.