Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Silic is een t-shirt dat niet vies kan worden

Geschreven door
Geplaatst op27 december 2013, 18:27 CategorieKleding

Als je het lastig vindt je t-shirt schoon en droog te houden dan is het verstandig een paar van deze Silic shirts aan te schaffen. De shirts worden door de makers omschreven als “self-cleaning”.

De Silic is een t-shirt dat volgens de makers nooit vies zal worden doordat het gemaakt is met hydrofobe nanotechnologie. Hierdoor geen enkele vloeistof, of wat dan ook, als vlek in het shirt zitten. Alles wat er op terecht komt valt of glijdt er gewoon weer af.

Het anti-vlekken t-shirt kan tot maximaal 80 keer gewassen worden zonder dat de stof aangetast wordt en vlekken weer vrijbaan hebben. Voor een bedrag van 48 dollar kun je in de Silic investeren en je eigen shirt veiligstellen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.