Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Samsung toont displays van de toekomst

Geschreven door
Geplaatst op30 december 2013, 20:09 CategorieToekomst

We hebben het afgelopen jaar meerdere video’s voorbij zien komen waarin bedrijven hun toekomstvisie tonen. Samsung heeft onlangs een nieuwe video gepubliceerd waarin de displays van de toekomst getoond worden.

Samsung voorziet een toekomst waarin alles dat je ziet en aanraakt (vanzelfsprekend) door Samsung software en diensten aangestuurd wordt. Zo goed als alles dat je in je omgeving tegenkomt kan omgetoverd worden tot touchscreen, van je koelkastdeur en de spiegel in je badkamer tot de snijplank en het raam van de auto.

Ook worden nagenoeg alle gadgets en apparaten voorzien van een vingerafdrukscanner zodat je altijd en overal toegang hebt tot je persoonlijke data en diensten. Natuurlijk communiceren al deze apparaten in de toekomst ook met elkaar. Zo wordt in onderstaande video getoond hoe iemand een videogesprek ontvangt op een smartwatch maar op een transparant scherm in een raam weergeeft.

Hoe zie jij de toekomst op het gebied van gadgets? Wij kunnen in ieder geval niet wachten totdat de droom van Samsung uitkomt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.