Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Hippe carbon loopfiets voor peuters komt naar Nederland

Geschreven door
Geplaatst op3 december 2013, 16:35 CategorieOpvallend

De Duitse ingenieur en designer Mores introduceert de eerste loopfiets van carbon voor kinderen. Dankzij het ultralichte carbon frame en de geoptimaliseerde ergonomische vormen, is de Petitpierre volgens de fabrikant veilig in gebruik en eenvoudig te besturen.

Het frame van de Petitpierre is licht en gemaakt uit één stuk, een zogenaamde monocoque constructie. De loopfiets is op dezelfde manier ontwikkeld als professionele wielrenfietsen voor volwassenen. Ook is de veiligheid vergroot door de fiets te voorzien van LED-lampjes in zowel het zadel als aan de zijkanten van het stuur. De kabel van de handrem is weggewerkt in het frame en peuters kunnen hun voetjes laten rusten op de geïntegreerde voetenplank. Het belangrijkste element van de kleine snelheidsduivel is het sterke frame dat slechts 600 gram weegt.

Mores-loopfiets-2

De luxe loopfiets is ontwikkeld door een team van specialisten met jarenlange ervaring in onder meer de vliegtuig- en de carbonindustrie. Door het lage zwaartepunt biedt de Petitpierre een stabiele wegligging kunnen zelfs peuters van anderhalf jaar oud erop rijden.

De Petitpierre is geschikt voor kinderen tussen de 86 cm en 116 cm. Het stuur en het zadel kunnen gemakkelijk versteld worden en de loopfiets is verkrijgbaar in glanzend wit, roze of zwart. De Petitpierre is te koop vanaf 1.499 euro en is dus waarschijnlijk alleen voor peuters met een bijbaan haalbaar.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.