Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Tandem Helmet: één helm voor twee personen

Geschreven door
Geplaatst op7 november 2013, 16:28 CategorieDesign

Het klinkt apart, maar deze creatie van industrieel ontwerper Germain Verbrackel maakt het toch echt mogelijk om van één helm twee helmen te maken. De Tandem Helmet is namelijk met een simpele beweging in tweeën te delen.

helm-1

De Tandem Helmet is op het eerste gezicht een fraaie helm maar niet veel bijzonders. Met één simpele beweging is er echter een tweede helm uit te toveren. Zeker voor diegenen die wel eens iemand achterop de scooter, brommer of motor meenemen is dit de ideale helm. Daarbij zorgen de gaten in beide helmen voor heerlijke frisse wind door je haren.

Tandem-Helmet

Helaas is deze helm momenteel nog maar een concept en het is niet duidelijk of we het product ooit in de winkel kunnen verwachten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.