Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Living Wallet: Deze portemonnee helpt je geld besparen

Geschreven door
Geplaatst op4 november 2013, 11:44 CategorieVideos

Geld uitgeven is iets dat we allemaal graag doen maar om het te kunnen uitgeven moet je het wel eerst hebben. Dat is een probleem waar we allemaal mee te maken hebben en om je daarbij te helpen is de Living Wallet ontwikkeld.

De Living Wallet is een ‘levende’ portemonnee die je helpt met geld besparen. In samenwerking met een app voor je smartphone weet de portemonnee of je geld tekort komt of te besteden hebt. Wanneer je niks te besteden hebt en dus moet besparen loopt de portemonnee weg zodra je hem wilt pakken, en begint zelfs te schreeuwen om hulp als je hem oppakt. Als zelfs dat nog niet helpt wordt automatisch je moeder gebeld…

Maar, wanneer er wel voldoende geld op je rekening staat en je boekhouding klopt kan de portemonnee je ook voorlezen wat de laatste aanbiedingen op Amazon.com zijn zodat je geld gaat uitgeven. Dit is volgens de makers dan weer goed voor de economie.

De Living Wallet is een concept ontwikkeld door Yasuharu Sasaki, Kentaro Sagara, Noriaki Onoe, Satoshi Kuno, Rei Kawai, Hideyuki Saito, Yui Gokita, en Daichi Sato.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.