Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Knap: 1988 Ford Fiesta omgevormd tot Transformer

Geschreven door
Geplaatst op5 november 2013, 15:28 CategorieKnap

De Transformers, auto’s die kunnen transformeren in robots, zijn nog steeds immens populair en sommigen zien het als uitdaging om een auto zelf om te toveren tot Transformer. Zo ook Hetain Patel, een kunstenaar uit de UK.

Hij heeft een 1988 Ford Fiesta, welke van zijn vader was, samen met zijn vader en broer onder handen genomen en omgetoverd tot een indrukwekkend kunstobject met een vleugje nostalgie. In onderstaande video wordt je in sneltreinvaart door het productieproces van deze fraaie Transformer geloodst.

De omgevormde Ford Fiesta symboliseert volgens de makers niet alleen de figuren uit de populaire films en series, maar ook de Britse arbeidersklasse. Het eindresultaat is in ieder geval bijzonder indrukwekkend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.