Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Indrukwekkend op afstand bestuurbaar schaalmodel van een Airbus A380

Geschreven door
Geplaatst op18 november 2013, 18:38 CategorieOpvallend

Ik ben zelf altijd al groot fan geweest van op afstand bestuurbare vliegtuigjes en als je dan een model als dit voorbij ziet komen is het extra mooi. Dit is namelijk een schaalmodel van een Airbus A380, ’s werelds grootste passagiersvliegtuig.

Het schaalmodel is geen kleine want hij heeft een lengte van maar liefst 4,8 meter en een spanwijdte van 5 meter. Het geheel heeft een gewicht van 70 kilogram. Voeg daar een indrukwekkend realistisch geluid van de vier turbinemotoren aan toe en je hebt het ultieme op afstand bestuurbare speelgoed.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.