Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

De Zayak Sea Sled laat je onder water kijken zonder nat te worden

Geschreven door
Geplaatst op13 november 2013, 16:35 CategorieHandig

In Nederland is er onder het wateroppervlak van de Noordzee nauwelijks wat te zien maar in warmere oorden is het rijke leven onder het heldere water te aanschouwen. Je kunt natuurlijk gaan snorkelen om al het moois te zien maar je kunt ook de Zayak Sea Sled gebruiken.

onder-water-kijken-2

De Zayak Sea Sled is een soort plastic bed wat je op het water legt en je dus over het wateroppervlak laat drijven. Aan de zijde van je hoofd is echter een doorzichtige bolling geplaatst waardoor je onder het oppervlak naar het leven onder water kunt kijken. Deze gadget wordt ook wel de ‘dry snorkler’ genoemd omdat je dus niet letterlijk onder water hoeft.

onder-water-kijken

De Zayak komt in drie varianten en is te koop voor een prijs vanaf 295 dollar.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.