Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

RainScarf: Bescherming tegen de kou en de regen

Geschreven door
Geplaatst op10 oktober 2013, 16:13 CategorieHandig

Op crowdfunding-websites als Kickstarter verschijnen vaak interessante nieuwe producten die, als je er over nadenkt, zo simpel zijn dat het vreemd is dat ze nog niet te koop zijn. Neem bijvoorbeeld de RainScarf, een vrij simpel kledingstuk dat je beschermt tegen regen en kou.

De RainScarf is een sjaal met twee functies. Ten eerste kun je het kledingstuk als normale sjaal gebruiken en om je nek gooien zodra het koud wordt, maar wanneer het regent transformeer je de sjaal in halve regenjas. Je draait de sjaal binnenstebuiten, zet de capuchon op en je wordt niet nat.

Simpel, handig en voor een prijs van 29 dollar van jou.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.