Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

LOCK8: Een slim slot voor je fiets, zonder sleutel

Geschreven door
Geplaatst op31 oktober 2013, 15:42 CategorieHandig

Nu er steeds meer met apps op smartphones gedaan kan worden lijkt het fietsslot een populair project te zijn voor veel ontwikkelaars. Na het Bitlock slot is ook de LOCK8 een slim slot dat zonder fysieke sleutel werkt.

Het LOCK8 is meer dan alleen een fietsslot. Met deze gadget krijg je namelijk ook een gps-functie zodat je precies weet waar je fiets is, een alarm en zelfs notificaties wanneer er iemand aan je fiets zit. Alles wordt in de gaten gehouden door ingebouwde bewegingssensoren, een accelerometer en een temperatuursensor.

Je smartphone dient als digitale sleutel om het slot te openen dus sleutels kwijtraken behoort ook tot het verleden. Mocht je vergeten fiets op slot te zetten dan zet sluit de LOCK8 zichzelf. Daarbij kun je een vriend uit de brand helpen wanneer hij of zij een fiets nodig heeft want de gadget is ook op afstand te openen.

Dit slimme fietsslot is momenteel een project op Kickstarter waar je voor een bedrag van zo’n 80 euro in kunt investeren. Voor dit bedrag reserveer je ook gelijk je eigen LOCK8.

  • Delen:

Reacties

  1. maxbetasia.Tumblr.com
    22 april, 2020 om 9:36

    Amazing! Its really awesome post, I have got much
    clear idea about from this post.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.