Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Heineken The Sub: De ultieme biertap voor thuis

Geschreven door
Geplaatst op21 oktober 2013, 14:12 CategorieHuis en inrichting

Een mancave zonder bier is natuurlijk geen mancave, en Heineken is één van de bierbrouwers die hier al sinds jaar en dag op in probeert te spelen. De nieuwste ‘biergadget’ van het bedrijf krijgt de naam ‘The Sub’ en moet de ultieme biertap voor thuis zijn.

Heineken-The-Sub-bier-2

The Sub is een biertap die qua uiterlijk doet denken aan een onderzeeboot en gemaakt is van geanodiseerd aluminium. De onderzeeboot kan geladen kan worden met zogenaamde ‘Torps,’ oftewel torpedo’s. Deze torpedo’s zijn gevuld met bier van verschillende merken dat tot 2 graden boven nul gekoeld kan worden in The Sub.

Sub-case

Ook kunnen de bijpassende accessoires niet ontbreken. Zo wordt er een Sub Case gelanceerd; een aluminium emmer met vijf Heineken glazen, aluminium onderzetters, een aluminium afschuimer en een siliconen anti-slipmat.

Wanneer The Sub te koop is, is nog niet bekend.

 • Delen:

Reacties

 1. Twan Janssen
  23 oktober, 2014 om 15:00

  Gaat hem niet worden, apparaat kost 249 en een 2 liter fustje 5.79

 2. eve
  08 augustus, 2018 om 23:32

  hoe duur kost deze

 3. eve
  08 augustus, 2018 om 23:33

  10???

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.