Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

PetCube: Praat en speel vanaf elke plek ter wereld met je kat of hond

Geschreven door
Geplaatst op30 september 2013, 14:57 CategorieDieren

Sommige mensen zetten de tv aan wanneer ze van huis gaan en de kat of hond alleen achterblijft. Maar, een huisdier heeft behoefte aan aandacht van zijn baasje en niet van de tv. Om je daarbij te helpen, zelfs wanneer je op grote afstand van je huisdier bent, is de PetCube ontwikkeld.

Dit compacte apparaatje beschikt over een HD-camera, een microfoon en een lasterpointer. De PetCube wordt gekoppeld aan je thuisnetwerk waardoor je vanaf elke plek ter wereld live naar je huisdier kunt kijken, daadwerkelijk iets tegen je kat of hond kunt zetten en met ze kunt spelen door de laser door te kamer te laten gaan. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een smartphone.

Het is ook mogelijk om meerdere mensen toegang te geven zodat ze met je hond of kat kunnen communiceren, en natuurlijk kun je foto’s en video’s die je met de PetCube maakt delen via social media. Het apparaatje is momenteel nog een Kickstarterproject waarin je kunt investeren voor 149 dollar. Voor dat bedrag krijg je er ook een thuis gestuurd.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.