Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

iSketchnote: Stuur tekeningen en notities van papier naar je iPad

Geschreven door
Geplaatst op27 september 2013, 15:42 CategorieTablets

Er zijn verschillende redenen waarom het tekenen of schrijven op een iPad middels een stylus niet altijd handig is. Zo schrijft papier toch nog steeds een stuk fijner en soms wil je ook een papieren versie van je tekening of notitie hebben. De iSketchnote is de ideale oplossing.

Dit pakket, bestaande uit een speciale pen, een cover met notitieblok en een app, zorgt er namelijk voor dat notities en tekeningen die je op papier maakt tegelijkertijd digitaal op je iPad verschijnen. De cover beschikt over ingebouwde sensor die de bewegingen van de iSketchnote pen, een balpen met een magnetische ring, volgen en vervolgens worden deze bewegingen middels een app omgezet tot tekeningen en notities op je iPad.

iSketchnote is momenteel nog een Kickstarterproject waarin je kunt investeren voor een bedrag van 149 dollar. Voor dit bedrag krijg je de cover en drie pennen thuis gestuurd.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.