Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Advertorial: Kraantje Pappie bij de infanterie

Geschreven door
Geplaatst op18 september 2013, 17:13 CategorieUncategorized

Rapper Kraantje Pappie is een echte teamplayer, zo blijkt uit de videoclip die hij opgenomen heeft bij de infanterie. Lees verder want deze clip is een absolute must-see.

Samen met de mannen van Nightwacht heeft Rapper Kraantje Pappie het oude infanterie-strijdlied nieuw leven in geblazen, en we raden je aan de clip zeker even te bekijken. Bekijk de videoclip via deze link.

Zoals je kunt zien in de video was Kraantje Pappie in absolute topvorm en een echte teamplayer, iets dat je als je bij de infanterie wilt ook zeker moet zijn. Als jij jezelf hier ook in herkent dan is de infanterie wellicht wat voor je. Het goede nieuws is dat Defensie op zoek is naar infanteristen voor diverse eenheden als de Pantserinfanterie, Korps Commando Troepen en Luchtmobile Brigade!

Klinkt dat wel als iets waar jij mee aan de slag wilt? Kom dan naar de Open Dagen.

 • Delen:

Gerelateerde berichten

Reacties

 1. Rudy
  20 september, 2013 om 10:51

  Misschien wel leuk Martijn maar wat is de gadget hier ?
  of is dit magazine langzaam aan het uitsterven.
  want er gebeurd hier niet zoveel meer.

  • Martijn
   20 september, 2013 om 11:05

   Het is een advertorial, zoals er boven staat. De connectie is niet echt aanwezig maar er moet ‘helaas’ ook geld verdiend worden. We zijn druk bezig met het opzetten van een nieuw design, wat al doorgevoerd is op tabletsmagazine.nl. De laatste weken zijn erg druk en aangezien we vier websites hebben was Gadgetsmagazine even stilgelegd. Hopelijk gaan we volgende week weer van start.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.