Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Pixar’s ‘Wall-E’ tot leven gebracht met robot replica

Geschreven door
Geplaatst op5 augustus 2013, 14:21 CategorieKnap

Iedereen kent ‘Wall-E’ wel, de uiterst schattige robot uit de gelijknamige film van Pixar. Michael McMaster was zo’n fan van Wall-E dat ie de robot niet alleen op een 2D-scherm wilde zien maar graag als echte robot in huis wilde halen. Met een aantal vrienden heeft hij heel wat uren aan deze creatie besteed maar Wall-E is dan eindelijk tot leven gebracht.

De makers hebben naar eigen zeggen elk frame uit de Blu-ray-versie van de film uitvoerig bestudeerd om de robot zo overtuigend en realistisch mogelijk neer te zetten. Wall-E heeft echter nog geen eigen wil en moet daarom aangestuurd worden middels een afstandsbediening. Wel klinkt en beweegt de robot net als in de film.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.