Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Oplaadbare AA-batterij dient ook als usb-stick

Geschreven door
Geplaatst op15 augustus 2013, 15:04 CategorieDesign

Als je vaak onderweg bent dan zijn batterijen en usb-sticks altijd welkom. Wonchul Hwang denkt deze twee benodigdheden te kunnen combineren met de Rechargeable AA Battery USB Drive. Dit is, zoals de naam al aangeeft, een oplaadbare AA-batterij met een ingebouwde usb-stick.

Ideaal voor wanneer je je gadgets van stroom moet voorzien en je tegelijkertijd je belangrijke bestanden en media met je mee wilt dragen. Helaas moet Wonchul Hwang nog wel uitvinden hoe dit precies mogelijk is, want de Rechargeable AA Battery USB Drive is voorlopig nog maar een concept.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.