Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Music Yue zet irritante geluiden om in heerlijke muziek

Geschreven door
Geplaatst op13 augustus 2013, 13:33 CategorieDesign

Soms heb je last van irritant lawaai dat van buitenshuis komt, bijvoorbeeld van verkeer of van bouwwerkzaamheden. Om dit geluid tegen te gaan en het om te zetten in heerlijke deuntjes is de Music Yue bedacht door Jiawei Huang.

geluid-converter

Deze gadget kan overal geplaatst worden en zet vervelende tonen om in tonen die veel vriendelijker zijn voor je oren. Daarnaast is het mogelijk te irritante geluiden te neutraliseren door tegenovergestelde trillingen te genereren. Helaas is de Music Yue momenteel nog maar een concept en dus hoeven we het apparaatje voorlopig niet in de winkels te verwachten.

Music-Yue-2

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.