Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Zip It tafelkleed: Verberg je smartphone en geniet van het gezelschap

Geschreven door
Geplaatst op26 juli 2013, 13:04 CategorieHuis en inrichting

Smartphones zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven en maar al te vaak komt het voor dat we op een smartphone bezig zijn terwijl we in gezelschap zijn. Om tijdens het eten ook van dit gezelschap te genieten is het Zip It tafelkleed ontworpen. Het tafelkleed beschikt over speciale zakken waarin smartphones geplaatst kunnen worden en die met een rits gesloten kunnen worden. Zo weet je zeker dat niemand ook maar even op zijn of haar smartphone kijkt. Overigens kun je ook dit bierglas gebruiken wanneer je niet helemaal overtuigd bent.

Zip-It-tafelkleed-2

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.