Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Vanuit twee standpunten fotograferen met de DUO camera

Geschreven door
Geplaatst op3 juli 2013, 16:01 CategorieDesign

Eerder vandaag kwamen we al een aparte camera tegen die geuren in plaats van afbeeldingen vastlegt maar ook de ‘normale’ camera kan tot iets aparts omgetoverd worden. Neem bijvoorbeeld de DUO camera die door Chin-Wei Liao ontwikkeld is. Dit is op het eerste gezicht één camera en kan ook zo gebruikt worden maar daarnaast kun je de camera in tweeën splitsen waardoor je twee camera’s krijgt. De camera’s beschikken over een gesynchroniseerde trigger waardoor er tegelijkertijd twee foto’s van één situatie gemaakt kunnen worden. Het is een leuk concept maar de toepassingen zijn natuurlijk beperkt en de kans dat de DUO camera ooit in productie zal gaan is dan ook klein.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.