Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Škoda ontwikkelt de ultieme kinderwagen voor echte mannen

Geschreven door
Geplaatst op30 juli 2013, 15:28 CategorieDesign

Skoda heeft onlangs haar snelste auto tot nu toe gelanceerd, de Octavia vRS. Om deze lancering kracht bij te zetten heeft de autofabrikant ook een kinderwagen voor echte mannen ontwikkeld waarmee in stijl rondgereden kan worden.

Skoda-kinderwagen-2

De vRS Mega Man-Pram kinderwagen beschikt over dezelfde kenmerken als een Skoda auto en beschikt over een luxe uitrusting. Zo is de wagen voorzien van een hydraulische ophanging, spiegels aan beide zijden, anti-stress handvatten, 20-inch lichtmetalen velgen en een koplamp. Het gevaarte is ontwikkeld door 1000 vaders te vragen hoe zij hun kind in stijl wilden rondrijden.

  • Delen:

Reacties

  1. Nico
    12 september, 2014 om 12:45

    Nu nog elektrisch zie deze

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.