Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Plassen en wassen: STAND is een urinoir met ingebouwde wasbak

Geschreven door
Geplaatst op11 juli 2013, 14:03 CategorieDesign

Kaspars Jursons is niet helemaal overtuigd van de hygiëne in toiletten en heeft daarom het toilet voor mannen opnieuw ontworpen. In plaats van naar de wastafel te moeten lopen kun je met zijn design, genaamd de STAND, meteen je handen wassen zodra je klaar bent met plassen. Het urinoir is namelijk voorzien van een ingebouwde wasbak. Dit maakt de kans dat iemand het handen wassen overslaat volgens Jursons ook een stuk kleiner. Als de creatieve mannen er nu maar geen spelletje van gaan maken wie de wasbak kan raken. Ach, voorlopig is het toch nog maar een concept.

stand-urinoir-2

  • Delen:

Reacties

  1. J.Muller
    17 september, 2013 om 13:07

    goedendag , is er ook bekend of er een importeur in Nederland is die de Stand Tandem urinoir verkoopt

    ik heb een klant met interesse in dit product

    vriendelijke groet Johan Muller

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.