Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Hibermate: niemand horen, niemand zien, heerlijk slapen

Geschreven door
Geplaatst op11 juli 2013, 14:10 CategorieHandig

Een slaapmasker is iets dat al geruime tijd bestaat maar helemaal rustgevend is het niet aangezien er geen geluiden geblokkeerd worden. Hierdoor kan het alsnog lastig zijn in slaap te komen. Als je zowel licht als geluid wilt blokkeren dan is de Hibermate de oplossing. Dit wat vreemd uitziende masker is volgens de makers extreem effectief door je af te sluiten van de buitenwereld, de zachte en comfortabele materialen, en de vorm die zich aan je gezicht aanpast. Bij interesse kun je in de Hibermate investeren en er een reserveren voor een bedrag van 40 dollar.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.