Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

De Hand Tree is een luchtverfrisser die je om je pols draagt

Geschreven door
Geplaatst op4 juli 2013, 15:15 CategorieDesign

De lucht om ons heen wordt alsmaar vuiler, zeker wanneer je in een drukke stad woont. Om toch wat frisse lucht om je heen te hebben kun je de Hand Tree dragen. Deze armband is een concept Alexandr Kostin en maakt het mogelijk jezelf in een cocon van frisse licht te wanen wanneer je door de stad loopt. Het idee is vrij simpel; een armband met ingebouwde luchtverfrisser die de lucht reinigt, van een fris geurtje voorziet en de bacteriën verwijdert. Voorlopig blijft het echter bij een interessant concept.

Hand-Tree-2

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.