Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

De grootste hoofdtelefoon ter wereld

Geschreven door
Geplaatst op8 juli 2013, 13:36 CategorieHome cinema

Of we het nog in de hoofdtelefoon-categorie mogen scharen is de vraag maar dit is in ieder geval de grootste hoofdtelefoon ter wereld. Het gevaarte is ontworpen door Dallyn Rule tijdens Mini Maker Faire in Canada en is zo groot dat je er ‘in kunt zitten’. Het geheel is gemaakt van 100 procent gerecyclede materialen en moet ook nog eens een goede geluidskwaliteit bieden. Echter is groot nog niet groot genoeg aangezien Rule al werkt aan een nog grotere versie.

  • Delen:

Reacties

  1. Linda
    06 maart, 2016 om 12:24

    Mja, weet ik, maar al heb je tientallen GB aan mueizk, je weet wat voor mueizk je hebt. D’r komt dus niet iets langs wat daar niet tussen zit en toch leuk is om te horen. En nieuwe nummers hoor je er ook niet.Daarom voor mij toch maar radio

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.