Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Stappen wordt weer gezellig: Dit bierglas voorkomt gebruik van telefoons

Geschreven door
Geplaatst op18 juni 2013, 17:03 CategorieHumor

Je ziet het vast wel eens op stap; iedereen zit gezellig aan een tafel of hangt aan een bar met een biertje in de ene hand en de telefoon in de andere hand. En zo brengen we lekker sociaal de avond door. Daar moet een einde aan komen, aldus de Braziliaanse bar Salve Jorge. De bar heeft in samenwerking met studio Fischer & Friends een nieuw bierglas ontwikkeld dat een uitsparing voor je smartphone. Hierdoor moet je wel van je telefoon afblijven, anders krijg je een glas bier over je heen. Zo worden we allemaal weer ietsje socialer!

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.