Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Ook sushi wordt voortaan middels iPad-bestuurbare drones geserveerd

Geschreven door
Geplaatst op10 juni 2013, 12:05 CategorieHandig

Niet alleen pizzabezorgers moeten voor hun baan vrezen door de komst van drones, ook obers lijken risico te lopen. Een Sushi-keten is in de Verenigde Staten namelijk begonnen met het serveren van gerechten middels een drone. Deze drone wordt echter nog wel bestuurd door een ober met een iPad. De drones, ook wel quadcopters genoemd, hebben de naam iTray meegekregen en moeten niet alleen snel kunnen serveren maar ook wat entertainment brengen.

  • Delen:

Reacties

  1. angelo
    21 juli, 2013 om 12:57

    de domiecopter is een goed idee

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.