Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Nooit meer je koffers kwijt met Airbus Bag2Go

Geschreven door
Geplaatst op10 juni 2013, 12:12 CategorieDiensten

Als je veel met het vliegtuig reist dan zul je wel eens te maken hebben gehad met koffers die op een hele andere bestemming aankwamen dan jij. Dat probleem komt maar al te vaak voor maar Airbus zegt de oplossing gevonden te hebben. Het nieuwe systeem van de vliegtuigfabrikant heeft de naam Bag2Go gekregen en wordt vergezeld door een iPhone app. De Bag2Go koffers beschikken over een handvat dat het gewicht van je koffer aangeeft en een ingebouwde RFID-chip die het mogelijk maakt je koffer door het hele vliegveld te volgen.

Middels de RFID-chip wordt de koffer gekoppeld aan jouw bestemming en jouw gegevens waardoor het volgens Airbus niet meer fout kan gaan. Volgens de fabrikant is deze slimme bagage 20 procent duurder dan een normale koffer maar dan ben je er wel zeker van dat je ondergoed hebt op je vakantiebestemming.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.