Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Hell is Other People: Ontwijk je vrienden met anti-social media

Geschreven door
Geplaatst op21 juni 2013, 16:46 CategorieInternet

Door het gebruik van social media en altijd verbonden zijn met het internet weten we van bijna iedereen waar die persoon zich op dat moment bevindt. Ook jij bent waarschijnlijk eenvoudig te vinden. Maar, je kunt social media dus ook inzetten om mensen te ontwijken, dat is althans de gedachte van Scott Garner. Hij heeft de ‘Hell is Other People’ web app ontwikkeld waarmee data van Foursquare gehaald wordt om zo een route door de stad te genereren die ervoor zorgt dat je geen vrienden tegenkomt. Volgens Garner is dit de ideale manier om je vrienden te ontwijken wanneer je even geen zin hebt in sociaal gedrag. Echter is het toch allemaal wat lastiger dan gedacht, zo blijkt uit het experiment dat Garner in New York uitvoerde.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.