Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

GIF-TY: Maak een flipboek van je GIFs

Geschreven door
Geplaatst op3 juni 2013, 17:06 CategorieInternet

GIFs, digitale bestanden met afbeeldingen die samen een filmpje vormen, zijn helemaal hot en zelfs Google heeft een automatische GIF-functie aan Google+ toegevoegd. Maar wat wanneer je GIFs wilt maken en bekijken wanneer je geen computer of smartphone bij de hand hebt? De GIF-TY van designer Jiho Jang is dan de oplossing. Deze digitale camera met ingebouwde Zero Ink printer maakt namelijk flipboekjes. De camera kan tussen de 1 en 5 seconden ingesteld worden voor het maken van foto’s en kan vervolgens de afbeeldingen printen. Deze kun je losscheuren, in een flipboek plakken en vervolgens kun je door het boekje bladeren om de GIF-animatie weer te geven.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.